Lahti Energia ja Nordic Ren-Gas allekirjoittivat hankekehityssopimuksen Lahden Power-to-Gas-hankkeesta

Lahti Energia Oy ja Nordic Ren-Gas Oy (Ren-Gas) ovat allekirjoittaneet hankekehityssopimuksen uusiutuvaa metaania, vihreää vetyä ja kaukolämpöä tuottavan Lahden Power-to-Gas-tuotantolaitoksen osalta. Hankekehityssopimus on jatkoa yhtiöiden erinomaiselle yhteistyölle ja konkreettinen askel yhden Suomen merkittävimmän vihreän vetyhankkeen edistämisessä.

Lue artikkeli

Tampereen Power-to-Gas-hanke vahvassa myötätuulessa

Tampereen Sähkölaitos Oy ja Nordic Ren-Gas Oy ovat allekirjoittaneet hankekehityssopimuksen uusiutuvaa metaania, vihreää vetyä ja kaukolämpöä tuottavasta Tampereen Power-to-Gas-tuotantolaitoksesta. Tampereen Tarastenjärvelle rakennettava Power-to-Gas-laitos sai valtiolta historian suurimman vihreän siirtymän energiainvestointituen.

Lue artikkeli

Nordic Ren-Gas Oy:n Power-to-Gas- hankkeelle myönnetty historian suurin vihreän siirtymän energiainvestointituki

Työ- ja Elinkeinoministeriö on myöntänyt Nordic Ren-Gas Oy:n (Ren-Gas) Tampereen power-to-gas -laitokselle 45,8 miljoonan euron energiatuen. Toteutuessaan suunniteltu laitos tulee tuottamaan teollisessa mittakaavassa uusiutuvaa synteettistä kaasua raskaan liikenteen käyttöön, sekä CO2-vapaata kaukolämpöä tamperelaisille.

Lue artikkeli

Uutisarkisto