Project Development Manager

Tule meidän huipputiimiimme hankekehityspäälliköksi toteuttamaan vetytalouden edelläkävijähankkeita ja edistämään ilmastonmuutoksen vastaista työtä.

Lue artikkeli

Ympäristövaikutusten arviointiohjelma julkaistu Ren-Gasin Mikkelin e-metaanin tuotantohankkeelle

Nordic Ren-Gas Oy suunnittelee e-metaanin tuotantolaitosta Mikkeliin. Hankkeen tavoitteena on rakentaa tuotantolaitos, joka tuottaa uusiutuvaa synteettistä metaania, vetyä ja prosessilämmöstä tuotettua kaukolämpöä Etelä-Savon Energian kaukolämpöverkkoon. Hanke etenee suunnitellusti yhteistyössä Etelä-Savon Energian kanssa, ja osana hankekehitystä laitoksen ympäristövaikutusten arviointimenettely (YVA) ja asemakaavan muutosprosessi ovat alkaneet.

Lue artikkeli

Keravan Energia ja Nordic Ren-Gas solmivat merkittävän sopimuksen uusiutuvan e-metaanin tuotantolaitoksen kehittämisestä

Keravan Energia Oy ja Nordic Ren-Gas Oy (Ren-Gas) ovat allekirjoittaneet hankekehityssopimuksen uusiutuvaa e-metaania, vihreää vetyä ja kaukolämpöä tuottavan Keravan e-metaanin tuotantolaitoksen osalta. Laitos tulee sijoittumaan Keravan Energian biovoimalaitoksen alueelle, joka tarjoaa erinomaisen infrastruktuurin kilpailukykyisen uusiutuvan polttoaineen tuotannolle.

Lue artikkeli

Uutisarkisto