← Takaisin

REN-GAS KOONNUT HUIPPUTIIMIN

Suomalainen puhtaan energian toteuttaja Nordic Ren-Gas Oy on koonnut huippuosaajien tiimin edistämään puhtaiden P2X-polttoaineiden tuotantolaitosten rakentamista Suomeen.  Yritys on saanut mukaansa vahvaa huippuosaamista synteettisten polttoaineiden, energiamarkkinoiden sektorikytkennän, ja kansainvälisen projektikehittämisen osa-alueilta. Tiimin osaamista hyödynnetään jo aktiivisesti alkaneissa projekteissa yhteistyössä suomalaisten energiayhtiöiden kanssa.

”Olen äärimmäisen iloinen, että olemme saaneet koottua näin upean tiimin toteuttamaan kestäviä energiahankkeita Suomeen. Meidän toimintamme perustuu analyyttiseen ja faktapohjaiseen toimintaan kaikessa mitä teemme, mikä auttaa pitämään fokuksen kirkkaana koko tiimillä. Nyt fokusta tarvitaan, kun ensimmäiset projektit ovat lähteneet vauhdilla liikkeelle, ja koko tiimin on täydessä työn touhussa.”, kommentoi Nordic Ren-Gas Oy:n toimitusjohtaja Saara Kujala.

”Meillä on mahtava tiimi, ja kaikkia meitä motivoi työ päästöjen alentamiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Parasta on kuitenkin ehdottomasti se, että saamme yhdessä edistää konkreettisia P2X-projekteja Suomessa, emmekä vaan puhua niiden mahdollisuuksista. Haasteita ja tekemistä riittää, mutta tällä tiimillä haetaan ja löydetään parhaat ratkaisut näiden hienojen projektien edistämiseksi”, kertoi Nordic Ren-Gas Oy:n markkinakehitysjohtaja Matti Rautkivi.

Ren-Gas tiimillä on laaja ja pitkä kokemus energia-alalta globaalisti.

Saara Kujala on Ren-Gasin toimitusjohtaja sekä hän vastaa hankekehityksestä. Saaralla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisestä energia-alan projektikehityksestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Saara on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Matti Rautkivi on energia-alan visionääri, jolla on yli 15 vuoden kokemus energia-alan kansainvälisestä kehitystyöstä. Matti on työskennellyt energia-alalla laajasti eri voimalaitoshankkeiden ja markkinakehityksen parissa, minkä lisäksi hän on osallistunut aktiivisesti energia-alan keskusteluun mm. julkaisemalla kaksi kirjaa ja useita alan artikkeleita.

Jyrki Leino on Res-Gasin sektori-integraatiojohtaja, joka vastaa hankkeiden kokonaisoptimoinnista. Jyrkillä on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus systeemimallinnuksesta ja energiayhtiöiden portfolio-optimoinnista. Jyrki on koulutukseltaan sähkötekniikan diplomi-insinööri.,

Tanja Blomqvist on Ren-Gasin lakiasianjohtaja, joka vastaa myös projektien strukturoinnista ja rahoituksesta. Tanjalla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisestä hankekehityksestä energia-alalla. Tanja on koulutukseltaan juristi ja kauppatieteiden maisteri.

Veikko Kortela on Ren-Gasin teknologiajohtaja, jolla on 40 vuoden kokemus energia-alalta. Veikko on ollut mukana useissa P2X-hankkeissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Veikko on koulutukseltaan energiatekniikan diplomi-insinööri.

Ren-Gas on puhtaan energian toteuttaja. Nopeutamme hiilidioksidipäästöjen alentamista kustannustehokkaasti rakennuttamalla hajautetun puhtaiden P2X-kaasupolttoaineiden tuotanto- ja jakeluverkoston raskaalle maantieliikenteelle. Ren-Gas mahdollistaa päästöjen kustannustehokkaan vähentämisen liikenteessä ja energiasektorilla, energiaomavaraisuuden lisäämisen, sekä merkittävien uusien teollisten investointien toteuttamisen Suomessa.

 

Matti Rautkivi, Jyrki Leino, Saara Kujala, Veikko Kortela ja Tanja Blomqvist